this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Tangerat vÀrldsrekord i dumhet

Majistern Ă€r pĂ„ sitt mest poetiska humör i dag: han skriver vackert i Expressen om “era mikroskopiska kukar”. SĂ„ uttrycker sig bara en vettvilling.
Majistern tycker som vanligt allra mest synd om sig sjĂ€lv: “Inte en enda offentlig person har uttryckt sitt stöd eller symp” Ja, det stĂ„r sĂ„. Det finns inte ens en punkt efter.
Det kan hĂ€nda att det finns en orsak till att ingen enda ‘offentlig person’ &c har rusat till Majisterns omedelbara undsĂ€ttning.
Men kanske om han slÄr en signal till Ranelid: de brukar ju snackas vid pÄ den mobila om ditten och datten. TvÄ patetiska rÀttshaverister i ett sÄll utan Äror och och inte ens en skjorta till segel.
Kulturministern, kanske? Hon som bara Àlskar att dansa med Majistern.

“Jag skriver böcker. Ni kan inte ens stava till ert eget namn pĂ„ baksidan av en bussbiljett…” Sa han som stavar sĂ€mre Ă€n Nalle Puh och vĂ€rre Ă€n nĂ„gon mĂ€nniska jag har lĂ€st.
Varför skulle nÄgon vilja skriva sitt namn pÄ baksidan av ett fÀrdbevis till bussen? DÀr jag bor kan man inte göra det ens om en sÄdan idiotisk tanke rann upp i hjÀrnan: hÀr Àr det bara förköpta plastkort och SMS som gÀller. Annars fÄr man gÄ.

Ibland Àr komik bÀst nÀr den Àr ofrivillig. Om den inte vore sÄ pompös och uppblÄst motbjudande.