this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

I kväll smäller det!

Tonight is the night! I kväll smäller det! Kulturnatten i Uppsala brakar loss över hela stan. Massor av finfin finkultur också. Lyssna här, ska du få höra:
Förste Deputerade Provinsialmästare Magnus Åkerman avslöjar Frimurarordens hemligheter. Ädelbuskis med Conny och Ann-Christin. Allsång med sommarkryss inklusive korv och dricka. Ashtanga-yoga och Astrologikurs samt dans och akvarell med Livets ord. Dansar Livets ord? Utom i extas och hänryckning?
För familjen är det Likjakt i CSI-anda och Pippi och Spökvandring. Bamse träffas hos Fritidsresor klockan elva till kvart över två. På eftermiddagen för att Bamse och ungarna ska gå hem och sova sedan.

Går hem tidigt

Etiopisk kvinnokaffeceremoni i Konserthuset. Kulning och kohorn utanför domkyrkan. Grön kultur i kärlekens tecken med Miljöpartiet. Våfflor och diktaturdart med Liberala ungdomsförbundet på Stora torget. Diktaturdart??
Klangmassage och Taktil massage och Tyst musik. Och så blir det Hattloppis och en lokal korvfabrikant som berättar om hur hans företag tillverkar vurst och wiener. Feministiskt självförsvar på Nybron och Virkgraffiti hos Studieförbundet Vuxenskolan och Helkväll med Tjejjouren.
Ja, så där lever vi och har oss i lärdomsstaden Uppsala. Det är bara kulturen som saknas. Visst är du avundsjuk?

Var finns kulturen?