this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

I gott sÀllskap

Johannes sviktade för att inte tala om den klentrogne Tomas och Àven Jesus hade sina svaga stunder. Vilken Majister vill dÄ vara sÀmre?

Bara det att nÀr Majistern inte alltid orkar blir han stÀmd i en lÀgre tonart och bÀr sitt vemod som ett kors framför sig i sina kupade hÀnder och det Àr dÄ Majistern tar till flaskan och det kan han inte hjÀlpa för det Àr inte hans fel utan ditt och mitt och alla andra fÀhundars som inte tycker som Majistern.

Det kan finnas en anledning till att inte alla Àlskar Majistern. Kan svaret stÄ att finna i Majisterns personlighet som gör honom sÀrskilt frÄnstötande? Det kan Àven hÀnda att Majistern inte alltid har rÀtt utan desto mer fel.
Alla tycker inte om mig heller. Senast i gÄr var det en som hoppades att det hÀdanefter alltid ska spöregna och snöstorma och hagla över Uppsala. Men inte stÀnger jag in mig pÄ Grand Hotell Hörnan nere pÄ BangÄrdsgatan och super mig bortom sans och förnuft pÄ tvÄ glas vin och en magnecyl bara dÀrför.

En frÄga bara: fÄr man ha nÄgra Äsikter alls utan att kÀnna Majistern? Eller mÄste man frÄga hans magnificens om lov först? Det verkar rena rama Ryssland dÀr alla Àr kommunister och gÀrna gÄr pÄ cirkus.

birro