this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Belägrad stad

Majistern var i Uppsala i torsdags och redan denna vecka är det dags igen då han ska tala vid Krisdemokraternas första majmanifestation på S:t Eriks torg föregången av motorcykelkortege från Vaksala torg och med koreografi av Lill-Micke springsjas samt ackompanjerad av fikabord och tårtkalas vid framkomsten.

bikers

Jag tycker att det är konstigt att Krisdemokraterna alltid stoltserar med en brinnande katolik på första maj i Uppsala. Om de absolut måste ha en så kallad kändis i tåget kunde de väl kasta in före detta biskop Koskenkorva och Gert Fylking i rosa kanindräkt som även är ökänd för att ha deltagit i SM i lavemang och den mycket obehaglige Millisievert samt självklart före detta polisprofessor Leffe Gevär som kan komma med bössa och sin hemvårdarinna Lotta.

Dogge cykeln på kööpet kan också anlända i nån av sina fyra silverfärgade 2Pac-BMW:ar fulladdad med automatvapen och tömma några magasin på skoj med Leffe på S:t Eriks om han inte ska skjutsa Måna till Jönköping där hon ska snacka samma dag.

bikers3

Samma restriktioner som vid Majisterns senaste framträdande iakttas förutom att utegångsförbudet förlängs och gäller från midnatt klockan 0.00 den första maj till midnatt fredag 2/5.
Om Varulven fick bestämma skulle ingen i Uppsala få gå ut på Valborgsmässoafton heller. Men det går inte, för då har universitetets rektor ingen berusad lynchmobb att hetsa nerför Carolinabacken klockan tre för vidare ohejdat alkoholintag på nationerna samt vandalisering av Ekonomikumparken.

Såväl gamla som nya nazister arresteras omedelbart och arkebuseras på Stora torget. Det är då Leffe och Dogge kommer väl till pass – fast inte på ett jaktpass utan för att skjuta på halta ankor.

carolina1

carolina2