this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Om ocksÄ bara i teorin

Det Ă€r status att vara framgĂ„ngsrik. Om ocksĂ„ bara i teorin. NĂ€stan lika hĂ€ftigt som att trĂ€ngas med Babbens bröst i PĂ„ spĂ„ret och pröjsa svart för en polsk stĂ€derska och hĂ€nga med MĂ„na pĂ„ filmpremiĂ€r. – As they say: money buys it all? Med Babben vinner du aldrig. “VadĂ„, Hongkong? Och jag som var helt sĂ€ker pĂ„ att det var HöganĂ€s!” Men pĂ„ premiĂ€r med MĂ„na Ă€r du alltid en vinnare: dĂ„ dricker du gratis. Varje gĂ„ng.
Om du har tur kanske du fĂ„r följa med nĂ„gon hem efterĂ„t och ligga ocksĂ„. Fast John och Paul sĂ€ger Ă€ven: money can’t buy you love. – Vem ska man tro pĂ„? MĂ„ste man betala för ett ligg? Det har jag aldrig gjort. Kan man inte fĂ„ bli lycklig utan att det kostar nĂ„got? Jag ringer Tilda pĂ„ TV4 och frĂ„gar. Hon kanske Ă€r gratis?
Men inte Vicky, vĂ€l? Fru Beckham, alltsĂ„. – Hon har ett sjĂ€lvförtroende som polytetrafluoreten: “Jag Ă€r frisk och lycklig. Och hör sen!”

Aldrig sjuk och olycklig

Det Ă€r Palle Ankas förra tant ocksĂ„: “Jag Ă€r alltid lycklig. SĂ€rskilt nĂ€r jag shoppar klĂ€der hos HermĂšs, Valentino och Vuitton. Skorna köper jag förstĂ„s hos Tod’s och Jimmy Choo.” – Jimmy Choo? Chattanooga Choo Choo: Tut Tut??
Anna funderar pĂ„ att bli politiker ocksĂ„. I Sverige. – Ålrejt. Men vilket parti ska hon representera? Kan Anna skilja pĂ„ KD, SD och ADHD?
Hon gĂ„r förresten omkring i samma skor som Peder: fjanten av fajans med flickrösten i förfĂ€rliga fyran. Om nĂ„n frĂ„gade mig: “Vad skulle du göra om du var i hans klĂ€der?” – “Byta slips.”