this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

En enkel till Sölvesborg

Om vi gick till nyval i dag skulle SD få ungefär arton procent av väljarna och den stora majoriteten av dem är vare sig [sic] rasister eller ens särskilt intresserade av invandringsfrågor. Majoriteten av dem är gamla sossar och borgare, ofta ur min generation.
Det är brottsbekämpare Leffe gevär som har sett mysfarbror Skalman ‘intervjua’ Jimpa järnrör i SVT häromdagen. Leffe tycker synd om en utmattad och spelberoende partiledare och beundrar honom för hans “ovanliga ärlighet”. På vilket sätt saknar det betydelse vad ledande företrädare för stollepartiet säger?

Leffe idiotförklarar samtidigt i ett slag 800 000 väljare i Sverige som inte vet vilket parti de röstar på utan lägger sin röst i urnan med förbundna ögon enligt parollen Det får bli som det blir och bäst är att inget veta. Stollarnas stora politiska framgångar beror inte på att de är ett främlingsfientligt, eller till och med rasistiskt, parti utan på att deras väljare känner sig svikna av de “gamla” partier som de röstat på under hela sitt liv, propagerar Leffe som stod han inför ett gäng lojala partibröder på Gamla torg i Sjöbo och utanför Systembolaget i Örkelljunga.

Jag tycker synd om Leffe som inte känner igen en förslagen och medietränad politiker när han ser en och varför röstar nära en miljon människor på ett parti som bara har två frågor på sitt program nämligen främlingsfientlighet och nej till invandring om det inte är sådana frågor som intresserar dem?
Vi andra talar om nazister utklädda i slips och kostym som lovar att fälla varje regering som inte omedelbart drastiskt minskar invandringen till Sverige och allra helst skickar tillbaka dem som redan har kommit hit under den senaste tioårsperioden.

Skicka tillbaka Jimpa i stället dit han kommer ifrån!

burka