this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Väldigt mycket konstigt

Majister Muffins ”sätter en ära i att möta alla slags människor”. Det gör inte jag: stollar och nazister göre sig icke besvär!
Sen gör Muffins precis tvärtom i alla fall. När träskallen har lyckats tjata sig tillnågra ynka minuter i Blaskans eländiga morgonteveprogram i trean sitter han där som det fån han är och flinar efterblivet – och viker strax ner både blick och sig själv medan han falskt och förljuget håller med programledarna om allt de säger. Nu ska det genast sägas ifrån att ingen av dessa är de skjutjärn och enastående tevepersonligheter som de inbillar sig. Mer fegt och lismande inställsam än Muffins kan ingen människa vara.
Jag fattar inte att fru Mellin inte tog tillfället i akt och travade förbi och gav idioten en jävel rakt i planeten. Det hade jag gjort om jag varit bjuden och haft vägarna förbi redaktionen.
Muffins som sätter en ära i etc tycker så klart också att stollar och nazister är som vilka andra människor som helst och har en självklar rätt att uppträda i Almedalen och på bokmässor. Det tycker inte jag. Hur jävla svårt ska det vara för människor att begripa att stollar och nazister inte ska tillåtas att medverka och uppträda någonstans – inte ens i Blaskans plågsamma låtsasteveprogram i trean klockan 0630–0900 måndagar till fredagar.
Det säger sig självt att det är ovärdigt vilket som helst samhälle att acceptera dessa blådårars vämjeliga ideologi och upphöja deras vedervärdiga uppfattningar till norm.

Majister Muffins borde inte bjudas in till någa offentliga sammanhang och allra bäst vore förstås om han tackade nej till varje ”konstigt” erbjudande han påstår att han får varje dag. Det står jag för!