this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Uppenbarligen inte

Vilda Tilda har ett inslag om kvinnig könsstympning i TV4:s Nyhetsmorgon i dag för att det pÄgÄr nÄgot slags kampanj mot ett sÄdant ofog pÄ olka stÀllen i vÀrlden.
Men varför sĂ€ger Tida ‘könsympning’ hela tiden? Vet hon inte vad hon talar om? Uppenbarligen inte.
Det Àr nu ingenting ovanligt i TV4: dÀr snackar programledarna i nattmössan mest varje morgon. Jag tycker att det Àr oförskÀmt av TV4och deras mycket nonchalanta medarbetare. De som tittar har vÀl rÀtt att förvÀnta sig att kanalens sjÀlvutnÀmnda stjÀrnjournalister lÀser pÄ först om de inte vet innan.
Eller Àr flera av dem som jobbar pÄ TV4 bara helt enkelt dummare Àn de flesta andra mÀnniskor? Hela trÀskallegÀnget under samma tak. Det enda som kan komma ut av ett sÄdant idiotiskt arrangemang Àr att den arroganta och uppkÀftiga obildningen sprider sig som en galopperande farsot Àven till nyhetsupplÀsare och kamerakvinnor.
Tilda Àr ju ocksÄ den person pÄ fyran som flitigast propagerar för den i sammanhanget alldeles olÀmpliga metoden: Jag tycker att man har rÀtt att göra fel ibland. Det blir inte lika roligt annars. Fnitter fnitter.
JasĂ„? NĂ€hĂ€? Men hur ‘roligt’ Ă€r det att titta och lyssna pĂ„ en mĂ€nniska som aldrig har en aning om vad hon gör pĂ„ jobbet? Jag tycker att det Ă€r direkt deprimerande.

Könsympning?? Finns det könskrymplingar och könsflyktingar ocksÄ? Det finns det nog: i TV4:s uppochnervÀnda universum Àr Àven det omöjliga möjligt.

Inte vad Tilda tror?