this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Tough Guys Don’t Dance

Euron Ă€r ocksĂ„ “en typisk bubbla” och funkar chili som fettförbrĂ€nnare eller Ă€r det bĂ€ttre att bada bastu? och Oprah gick upp tretton kilo.

Det Ă€r tufft just nu, och han som har det allra tuffast heter Ranelid: han har haft “en extremt hĂ„rd vecka och tagit Ă„t sig vĂ€ldigt starkt”. VadĂ„? Fattar han fortfarande inte att det dĂ€r Peter sa om att det var bĂ€ttre om Ranelid dansade i stĂ€llet för att skriva bara var pĂ„ skoj?
Det sĂ€ger sig sjĂ€lvt att Peter inte har uppmanat Ranelid att ‘sluta skriva’. Det struntar vĂ€l Peter i: han behöver ju inte lĂ€sa böckerna.
Men Ranelid, den dĂ„ren, tar upp den handske Peter aldrig har kastat. Utan bara… tappat? PĂ„ lattjo, sĂ„ dĂ€r. Rött kort till Ranelid. Forever.

Sedan var det nĂ„gon i publiken som skrattade Ă„t Ranelid ocksĂ„ nĂ€r han dansade rumba i Let’s dance. DĂ„ tappade Ranelid fokus och sĂ„ gick det som det gick: sĂ€mst poĂ€ng frĂ„n juryn av alla som tĂ€vlade. Annars hade Ranelid toppat tabellen.
“Jag kĂ€nde av det, veckan har varit tuff sĂ„ jag Ă€r observant pĂ„ sĂ„dant nu”, sa Ranelid efterĂ„t. Om han hade fĂ„tt tag pĂ„ lymmeln pĂ„ lĂ€ktaren hade Ranelid “sett till sĂ„ han aldrig mer kom in”. Det bestĂ€mmer vĂ€l inte han. Vem tror Ranelid att han Ă€r: Ă„klagare och domare i en och samma person?

SjÀlv fastnade jag med huvudet i hissen i morse, men det inser ju jag ocksÄ att det vore löjligt att ens nÀmna en sÄdan bagatell hÀr.

Nu vill Ranelid inte vara med och dansa mer. Bar han sig lika barnsligt bakvĂ€nt Ă„t nĂ€r han sparkade boll “pĂ„ högsta elitnivĂ„â€ i SkĂ„ne ocksĂ„?
Ranelid borde dansa pĂ„ Ålands hav i stĂ€llet för i teve: i m/s Cinderellas Fun Club. DĂ€r stuffas det till klockan fyra pĂ„ morgonen fredagar och lördagar och sĂ„ kan Ranelid glida ut pĂ„ golvet igen redan klockan elva samma förmiddag.

Alex? Hon stÄr mest och flörtar nÀstan naken med kameran och tycker att hon Àr vacker. Det kan hon göra hemma framför spegeln i stÀllet.
Den dÀr damen Denise som gick frÄn chick lit till deckare i överklassmiljö och fick gÄ hem med finskorna i handen först av alla sÄg bara elak ut. DÄ vinner man inga danstÀvingar.

Jag tycker att en som heter Figge dansade skjortan, eller lackskorna, av hela resten av baletten i fredags.

Rubriken till inlÀgget Àr densamma som titeln pÄ en roman av Norman Mailer frÄn 1984: Tuffa snubbar stuffar inte.

Hur mycket Oprah ryms i rutan?