this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Too good to be true

Martin Eriksson Àr en svensk musikartist eller nÄgot. Han har döpt om sig till ett engelskt bilmÀrke och var sommargÀst i TV4:s Nyhetsmorgon tidigare i dag.

eurodisco

Martin vurmar för vikingar nÀr han inte trallar för trettonÄringar. To tell the truth: Martin Àr mer viking Àn de vilda vÄldsverkarna Olav I Tryggvason och Olav II Haraldsson. Tycker han sjÀlv, i alla fall.

Nu har Martin köpt en gĂ„rd pĂ„ Ekerö, “granne med Birka minsann”, och pĂ„ Ekerö har det inte funnits korpar av den dĂ€r riktiga blanksvarta sorten sĂ„ lĂ€nge man kan minnas. But lo and behold: samma dag som Martin steg i land pĂ„ Ekerö KOM KORPARNA TILLBAKA!

Det var allfader Oden sjÀlv som hade skickat dem till Martin frÄn Valhall: skvallerbyttorna Hugin och Munin och alla deras sladdrande kompisar. Ett sÄdant mirakel kan inte tolkas pÄ annat sÀtt!

allfader

NÀr han fÄr byggnadstillstÄnd av kommunen ska Martin bygga om ett hönshus pÄ Ekerö och öppna vikingakafé, dÀr hugade gÀster Àven kan gifta sig the Viking way till pÄtÄren. Siv och Freja serverar i typiska vikingaflÀtor och vikingaförklÀden. Kackel kackel!

etype