this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Syttende mai

TV4:s Nyhetsmorgon har en reporter i Oslo i dag med det enda uppdraget att bevaka hur norrmÀnnen firar den syttende mai. Varför dÄ? Det finns vÀl inte en norrman som tittar den 6 juni nÀr Tabbe och Salvia sitter pÄ Skansen och surar?
Eller Àr det för att TV4 har en meteorolog frÄn Norge som efter mer Àn tio Är i Sverige inte talar ett ord svenska och inte norska heller, för som hon pratar pratar ingen mÀnniska i Norge?

Supernationalist

Och om Nyhetsmorgon nu ska flyga till Oslo: varför inte skicka programmets ‘flygande reporter’ Lelle Modig till Karl Johann? Han som bara vinglar runt pĂ„ GĂ€rdet i Stockholm annars.
Men nej: Lelle har viktigare journalistiska uppdrag för sig. Lelle besöker just denna dag ett surdegshotell pÄ Södermalm, dÀr varje surdegsfantast kan hyra in sin bakteriekultur och smita förbi och ta en bit bröd bakad av den egna degen nÀr det passar.
Som om surdegen Ă€r ett husdjur eller rent av en… mĂ€nniska?

Och sĂ„ finns det en flicka som kallar sig ‘konstnĂ€r’ och ska samla ihop trettiofem olika surdegar och berĂ€tta var och ens alldeles egna ‘historia’. Ja, men vad fan…?!

Bor pÄ hotell