this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Strypsnara och skumpa till skatan

Det Àr travtips eller om det kanske ska bli galopp frÄn Sundbyholm i TV4:s Nyhetsmorgon lördag. Det stÄr en barnunge vid ett högt bord med halsduken sÄ dÀr kÀckt knuten som alla stekare och snajdare i teve har numera. Han snackar med en hÀsttjej och pÄ bordet stÄr tvÄ glas med champagne.

erik

Varför dÄ? HÀstar och chmpagne har vÀl inget med varandra att göra och skatan Malou sÀnder ju inte tantsnuskprogrammet och sömnpillret Dagen efter heller. DÀr brukar annars alltid den grÀslige Ranelid dricka skumpa medan han berÀttar hur vaaansinnigt duktig han Àr pÄ precis allting och hur avundsjuka alla Àr pÄ honom.
Skatan hÄller med och Àr halvpackad innan klockan har hunnit bli elva. Varje vardagsmorgon. I teve. NÀr alla tittar pÄ. Ohyggligt!

champagne

De dÀr tvÄ klÀr varandra pÄ nÄt bakvÀnt vis: bÄda Àr i total avsaknad av humor. Det Àr en allvarlig brist i en mÀnniskas utrustning. Jag skulle sÀga att den rent av Àr katastrofal. Det Àr nog bara Majistern hela landet som Àr trÄkigare och Steffos barnsliga upptÄg gÄr inte att artbestÀmma. Men de Àr ungefÀr sÄ lÄngt ifrÄn att vara roliga som det gÄr att komma.

cigarr