this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Recycling

Ska TV4 sÀnda FÄngarna pÄ fortet varje dag nu? Inte hela hösten, vÀl? Det klarar jag aldrig. De dÀr förbannade nycklarna och kackerlackorna och en vilt brölande Gunde hela tiden. Ska de dÀr smÄvÀxta vagga ovigt upp och ner i trappor i Är ocksÄ? Och de dÀr nerdrogade randiga katterna i en bur. Fy fan.
Pippi-Pernilla och Pippis barn. Anna Book med dotter. Plus en handfull andra morsor och farsor med snoriga ungar. Varför ska de vara med? Barnen, menar jag. För att titta pÄ nÀr mamma och pappa super mellan tagningarna?
Hon som var förlovad med en kille i klĂ€nning som tror att mĂ„nen Ă€r hans mamma. Thomas Bodström. Vad gör han dĂ€r? Är inte Tompa politiker? Och Gundes fru. Rena familjesemestern. Och sĂ„ den dĂ€r gubbtjuven i tornet med sina löjliga glasögon och barnsliga gĂ„tor. Bara Lill-Babs fattas. Tobbe trollkarl och den stĂ€ndige Ernst Billgren. Nej tack, inte en gĂ„ng till.
Finns det hajar i vattnet runt fortet? I sÄ fall kanske nÄgon kunde sÀtta ett hÀmnande krokben för Gunde sÄ att han trillade i Atlanten.

I vÀntan pÄ Gunde