this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Pålägget också

Den där Kronér, trillar han och slår sig varje gång han uppträder? Det verkar så. Hemma också, förresten. Och på alla möjliga andra ställen. Som den där gången när han fick gitarren i huvudet och spräckte skallbenet. Bara en sådan sak.
Han tappar inte bara sig själv i golvet hela tiden heller utan allting annat också. En gång skulle han göra mackor hos malliga Malou i TV4. Han stod hemma i sitt eget ofattbart ostädade kök och bredde och hackade och hade sig. Och jag lovar: varenda en av de där mackorna hade varit en vända på golvet först innan de presenterades i rutan. Pålägget också. Lika kass som han på Tullgarn.
Lasse behöver helt klart assistans, annars kan det gå åt helvete alldeles. Det finns ju gåstolar för mycket små barn att lära sig promenera i utan att de tippar omkull hela tiden. Kan man inte göra en jättestor sådan åt Lasse? Eller är det det som kallas rullator? Kanske borde Lasse ha en vårdare med sig också, både hemma och borta. Tevestudior är självklart förbjudet område och minerad mark för Lasse i all framtid.
Då slipper tittarna se lokala okändisar som Claes Malmberg och Peter Apelgren och Lasse Brandeby och Peter Apelgren och Tomas von Brömssen och bröderna Rongedal och Peter Apelgren och Niklas Hjulström och Peter Apelgren tävla mot storheter som Babben och Mojje och Niklas Wahlgren och Pär Holmgren och Peter Jidhe och Niklas Strömstedt i Doobidoo också. Det kan vara värt en hel del.

Allt står inte riktigt
rätt till här