this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

På rygg och med benen i vädret

Vad är det de håller på med? De där puckona på TV4 som kutar omkring på jobbet och ler så förbannat när de krockar med varandra hela tiden. Varför gör de det? Har de inte ögon att se med? Vet de inte vart de ska? Har de glömt var de bor? Har de inget att göra på jobbet?
Eller är det kön till kaffeautomaten TV4 visar ungefär 100 gånger för mycket varje dag? Vem vill se den?
De som flinar falskast av alla heter Sjöberg och von Sivers. Arrogansen fullkomligt sprutar ur ögonen på dem. Den där avdankade boxaren ser också rätt läbbig ut. Jag blr rädd när jag ser sådana människor.
Det är bara Lasse Här har du kardan Bengtsson som inte springer. Han sitter som fastlimmad på Operabaren i stället, för det är där ölen finns. Men Fritte fattas. Han kanske är och beställer? Och så någon brallis som man inte ser vem det är men som ligger på rygg i en soffa och sprattlar med benen i luften. På jobbet?? Fast det skulle inte förvåna mig: på TV4 verkar allt vara möjligt.
De som medverkar i den sortens självförhärligande ‘reklam’ i den egna tevekanalen kunde lika gärna komma från Hederlige Hasses Beg. Bil: de är inte riktigt att lita på.

Säljer beg. bilar?