this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Om man vet vart ens hjÀrta bor

Jag tittade pÄ Fotbollkanalen Europa tror jag att programmet hette i TV4 en stund i natt nÀr jag inte hade nÄgot annat för mig: jag passade pÄ nÀr Majistern inte var dÀr.

Det var i stÀllet den bisarre Patrick Ekwall och Simon Bank och Olof Lundh med ett groteskt skÀgg och en tjej som jag inte vet namnet pÄ men som lutade sig lÄngt fram varje gÄng hon sa nÄgot sÄ att kameran kunde göra en djupdykning ner i damens urringning.
Allihop satt som i krampaktig och djupfryst givakt pÄ ett slags lÄngbÀnk utan ryggstöd och tittade uttryckslöst rakt framför sig.

Och sÄ satt dÀr mitt bland de andra en dvÀrg med ett litet vilja-men-inte-kunna-skÀgg och oseende ögon som ocksÄ stirrade rakt fram. Jag förstÄr inte varför han var dÀr över huvud taget, för han sa knappt tvÄ ord pÄ hela tiden.
Det mÄste ha varit en dvÀrg, för han nÄdde inte ner med fötterna till golvet: de hÀngde dÀr och dinglade en halv meter ovanför.
Bredvid den dubbelt sÄ lÄnge Lundh sÄg det inte riktigt klokt ut: dvÀrgen passade sÄ att sÀga inte in i programmets koreografi.
Jag vet inte, men jag tyckte att de sa att han hette HĂ€stskit.

jeppe

Stort gtattis till fobollskanalen.se som har fÄtt en jubelidiot till medarbetare: Heder, mina vÀnner, handlar inte om att ha vapen innanför brallorna, eller röra sig packad med skjortan utanför brallorna och kissflÀck vid gylfen i sicksack pÄ Stureplan som en idiot.

Men att röra sig packad med skjortan utanför brallorna och kissflÀck vid gylfen i sicksack som en idiot mellan svartklubbarna pÄ LÄnggatorna i Göteborg gÄr an.

birro