this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Med samma ägare också

En som heter Zandra Lundberg och skriver i Aftonbladet tycker att Majistern “är fin” för att han “tar åt sig och blir ledsen” över allt och ingenting och ständigt gråter ut över detta sitt eget oskick i teve och tidningar. Zandra tycker att “det är vackert”.

Oskick? Är det ett oskick att bli ledsen?
Ja, när man blir det hela tiden, fast man inte blir det alls utan bara låtsas, för att man har kommit på att det går att tjäna pengar på att vara en lipsill och kränga sina döda barn på blogg- och bokmarknaden och vara kristdemokrat för att inte säga ännu värre demokrat och framställa sig som hela världens alltid lika oskyldiga offerlamm som alla idioter älskar att hata och vara den ende som vet vad verklig Kärlek är och förakta alla som man uppfattar som svagare än en själv och omyndigförklara människor som inte lutar ansiktet i händerna och ber till Gud var tionde minut och aldrig mer ska jag hjälpa en flicka i rullstol och alla grovhuggna män från Östeuropa i träningsbyxor och med ondskefullt utseende borde kastas i fängelse och det borde transpersoner och bögjävlar och fylhundar och knarkare och horor med &c &c &c.

Om Zandra inte har förstått det kan Zandra börja skriva i Expressen i stället. Där saknar det betdelse vad Zandra och alla andra skriver.
Expressen: samma gediget solida kvalitet som TV4. Och med samma ägare. Bonnier AB.

Utan sting och i dåligt sällskap