this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Next stop Bruxelles

SĂ„g du ‘debatten’, eller vad man ska kalla det, i TV4:s Nyhetsmorgon i morse mellan Alexander Bard och Gudrun Schyman? Det gjorde ingenting om du missade det, för det var omöjligt att höra vad nĂ„gon sa: tvĂ„ dĂ„rar satt och skrek i munnen pĂ„ varandra hela tiden. Den arma programledarinnan höll pĂ„ att gĂ„ i dĂ€ck och det gjorde nog alla som tittade ocksĂ„.
Det gÀllde den just nu mycket omdiskuterade sÄ kallade sexköpslagen. Den ene (han) sÀljer sex och ville dÀrför att lagen skulle avskaffas. Den andra (hon) sÀljer sig till vad som helst för att komma in i riksdagen igen och sedan fladdra vidare till EU-parlamentet i Bryssel. Tror hon. DÀr Àr allting sÄ gott som gratis och inte Àr det sÄ noga med skatter och avdrag heller.
Jag kÀnde en som kom varje dag och stÀmplade in nÀr parlamentet öppnade. Sedan gick hon ut pÄ stan och shoppade och söp för traktmentet. Hon var inte frÄn Sverige, men hon Àr död i dag i alla fall.
NÀr kandiderar Jan Emanuel till Bryssel? Kanske ett jobb för Littorin ocksÄ? Roberto och Dogge Doggelito? NÀr flyttar Solveig? Kan Birro fÄ ett wild card av Göran HÀgglund?
Alla vill till Bryssel: det Àr mÄnga som stÄr i kö. Och inte Àr det alltid de skarpaste knivarna i lÄdan heller. TrÀslevar, snarare.

Bryssel nÀsta?