this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Next stop Bruxelles

Såg du ‘debatten’, eller vad man ska kalla det, i TV4:s Nyhetsmorgon i morse mellan Alexander Bard och Gudrun Schyman? Det gjorde ingenting om du missade det, för det var omöjligt att höra vad någon sa: två dårar satt och skrek i munnen på varandra hela tiden. Den arma programledarinnan höll på att gå i däck och det gjorde nog alla som tittade också.
Det gällde den just nu mycket omdiskuterade så kallade sexköpslagen. Den ene (han) säljer sex och ville därför att lagen skulle avskaffas. Den andra (hon) säljer sig till vad som helst för att komma in i riksdagen igen och sedan fladdra vidare till EU-parlamentet i Bryssel. Tror hon. Där är allting så gott som gratis och inte är det så noga med skatter och avdrag heller.
Jag kände en som kom varje dag och stämplade in när parlamentet öppnade. Sedan gick hon ut på stan och shoppade och söp för traktmentet. Hon var inte från Sverige, men hon är död i dag i alla fall.
När kandiderar Jan Emanuel till Bryssel? Kanske ett jobb för Littorin också? Roberto och Dogge Doggelito? När flyttar Solveig? Kan Birro få ett wild card av Göran Hägglund?
Alla vill till Bryssel: det är många som står i kö. Och inte är det alltid de skarpaste knivarna i lådan heller. Träslevar, snarare.

Bryssel nästa?