this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Morgon på dagis

Vad håller de på med? Det var nånting jag uppfattade inte riktigt vad om såpbubblor och tio liter vatten och fyra deciliter diskmedel och så tre deciliter tarmsköljningsmedel. Tarmsköljningsmedel? Hörde jag rätt?
Jag är rädd för det. För sen hakade Jidder och vilda Tilda upp sig på bajs och andra anala funktioner.
Så kommer ett inslag om våldsamma skogsbränder i delstaten Cordoba i Argentina och man tänker att det värsta är över. Men det är det så klart inte: ett sånt tillfälle låter inte Jidder gå sig förbi. Han lämnar ordet till Ulrika meteorolog som inte heller kan låta bli. Hon hugger som en kobra: Man kan släppa väder också!
Hjälp! Men det är inte slut än, om du trodde det. Jidders hjärna i den mån man kan tala om en sån i hans fall har gått i baklås: Inte för att jag vill sätta dig på pottan fniss fniss men hur har det gått med bränderna i Yosemite…?

Det vet inte Ulrika, och varför skulle hon veta det? Ulrika är meteorolog och förväntas inte hålla reda på såna bagateller som rör väder och vind. Hon berättar i stället att det vilken dag som helst är dags för dem som bor i Kiruna att börja skrapa bilrutorna. Men vad i hel…! Skrapa bilrutorna? I september! Om det ska låta så går jag härifrån!
Exit Jidder. Han reser sig och lämnar studion!

jidder

Jag tänkte i mina mest hallucinatoriska fantasier att TV4:s Nyhetsmorgon var ett program för vuxna människor som vill veta vad viktigt som har hänt i världen sen sist innan de störtar i väg till jobbet.
Men jag hallucinerade fel: det är Lattjolajban som har bytt namn!

lajban