this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Malkula och mögel

Du fÄr ursÀkta, men jag kan inte skriva mer pÄ ett tag. Hörde Ranelid i teve nyss, och nu klarar jag inte mer pÄ nÄgon timme eller sÄ. Det skulle inte du heller göra , sÄ jag hoppas att du hade huvudet i en cementblandare under tiden.

Hellre en blandare Àn Björne

Det dÀr tantsnuskprogrammet med malliga Malou. I dag hade hon vita strumpor av nÄgot slags slipprigt silke och rosa smÄ horskor med pÀrlor pÄ. Mellan benen kunde tittaren se Ànda upp till underbyxorna.
Lika uppknÀppt nerifrÄn som Ranelid Àr frÄn andra hÄllet, om du förstÄr?
Bara det kunde knÀcka en best, men nu var det alltsÄ Ranelid. Han ska dansa i TV4 i övermorgon och Ànda till lÄngt fram i vÄr, men det rÀcker inte: Ranelid mÄste invadera tevekanalen ett par timmar i dag ocksÄ.
Med samma infantila dösnack om en droppe vatten i handen och döden som drar omkring med livet i en barnvagn och barn som klÀnger pÄ stegar av skratt och kvinnor och en hel del fuktigt kön och barn som klÀttrar pÄ stegar av skratt och drömmen i en fjÀril och avsaknad av visum och pass.
All den dÀr smörjan du och jag och alla andra har hört flera tusen gÄnger förut: det dÀr vansinnet Ranelid rabblar som en manisk mekanisk docka varje gÄng nÄgon sticker en mikrofon under nÀsan pÄ honom, för han kan inget annat. Det luktar malkula och mögel och mossa om Ranelid.

Hade ocksĂ„ fĂ„tt utslag – inuti