this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Lika tanklöst som vettlöst

Vilda Tilda i TV4:s Nyhetsmorgon söndag vet inte till sig i trosorna efter “Sveriges utklassningsseger” i går i en sångarkamp i ett odemokratiskt land som nästan ingen i Sverige vet var det ligger.

Och Steffo har gjort en halvtimmeslång “exklusiv intervju” med den för två brutala polismord i Malexander i Östergötland i maj 1999 livstidsdömde Jackie Arklöv.

Varför i helvete då? För att det i morgon är 13 år sedan morden i Malexander? Det är väl för fan inget skäl! Vad tänker de med på TV4: det de sitter på?

Arklöv säger att han är ‘en filosofiskt lagd person’ och att han ‘intellektuellt har stort förtroende för sig själv’ och det var ju jättebra att få veta. Exklusivt, rent av.

Alla intervjuer i TV4 är ‘exklusiva’ och jag tror inte att någon på kanalen vet vad som i journalistiska sammanhang avses med ett sådant begrepp.

Och så är det Mors dag. Tilda himlar ännu mer med ögonen och vill att “vi ska tänka på ALLA mammor i hela världen i dag” men det tänker inte jag göra, för jag känner bara några stycken och så kommer det jag har väntat på: “Min äldsta son ringde – mitt i sändning, till och med! – för att gratulera mig och jag blev så glad att jag nästan började gråta!”

Men vad fan?!