this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Lämnar inget åt slumpen

AxessTV som har sina uppenbara förtjänster sänder förutom program om primtalens mysterium och det antika Greklands hjältar och Dostojevskijs Brott och straff i åtta delar även ett antal ‘seminarier’ i olka ämnen som alla har det gemensamt att de är lika infernaliskt tråkiga.

Seminarierna leds av personer som Susanna Popova och Lotta Gröning som inte heller är några muntergökar fast Lotta skriver ibland läsvärda krönikor i Bladet och har en lattjo dialekt som kanske inte alla uppskattar men som jag tycker är spännande att höra på för jag vet aldrig om Lotta är förbannad eller inte när hon pratar och det blir inte bättre av att deltagarna verkar ta sig själva på ännu större gravallvar än frågan de diskuterar.
Om du vill vara säker på att aldrig se ett leende eller höra en spirituell formulering får du inte missa föredragen om Sveriges försvar och Kalla kriget. Global Axess Europa i hundra avsnitt är ett måste för alla med masochistisk läggning.

Han som modererar allra mest heter Thomas Gür och skriver till vardags ledare i Svenska Dagbladet och då förstår du ungefär vad jag menar.
Med samma mimik och utstrålning som en pingpongboll ruinerar Thomas med största noggrannhet varje samtal han deltar i.

pingpong