this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Kortsynt och lÄngsint

Det finns ett program i TV3 som heter Veckans kanin. Jag har aldrig hört talas om det förut, men det beror nog pĂ„ att jag aldrig tittar pĂ„ den kanalen. Men det stĂ„r i den ena tidningen att Claes Malmberg “gick till hĂ„rd attack mot vĂ€nnen Laila Bagge” i gĂ„rdagens Kanin.
Claes tycker inte om att “svenska gymnasieskolor betalar 50 000 till en halvfigur som Ă„ker runt och talar om hur barn ska leva och ha det”. Claes Ă€r grym i sin dom: “Laila Bagge har ingenting att lĂ€ra ut över huvud taget.” Men det har han?
Som stolt berÀttade att han sniffade kola pÄ toaletten pÄ dagis nÀr han skulle skola in sitt barn dÀr. Han blev nog MÄnadens förÀlder den gÄngen. I TV3.

Helfigur med mycket att lÀra ut?

Förra gÄngen kom Claes ihop sig över spritglasen nÀr han var pÄ charterresa med polaren Tommy Körberg. Det höll pÄ att bli batalj innan fyllskallarna nyktrade till och nÄgon talade om för dem att de skulle upptrÀda tillsammans om en vecka.
Nu kan det hÀnda att Claes fÄr pÄ nöten av Pippi-Pernillas brorsa i stÀllet.
PĂ„ tal om henne, förresten. Hon berĂ€ttar i bĂ„de den ena och den andra tidningen att “Ullared Ă€r som tortyr”. Det vet Pernilla, fast hon aldrig har varit dĂ€r. SĂ€ger hon. Hon skulle inte Ă„ka dit ens om hon fick betalt. Det skulle inte jag heller göra.
Men nu kontrar Ullared och sĂ€ger att Pernilla visst har varit dĂ€r. Hon signerade en skiva “som hon hade sjungit in med sin bror” och till och med sjöng nĂ„gra lĂ„tar. Hon fick inte ett öre betalt, trots att hon gĂ€rna ville ha det, meddelar Ullareds VD. “Hon fĂ„r gĂ€rna stanna hemma.” Det kanske Ă€r dĂ€rför Pernilla hĂ€mnas lĂ„ngt efterĂ„t?
Jag tror att det Àr Pernillas brorsa som Àr gift med Laila, men jag Àr inte sÀker. Han kanske Àr eller har varit gift med Lill-Babs i stÀllet?
Det kÀnns alltid extra fint nÀr man fÄr de viktigaste nyheterna först.

No fan of GekĂ„s’