this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Kamratförtryckare Kobbel

Jag har sÀllan hört nÄgon prata sÄ mycket utan att sÀga nÄgonting som programledarpuckot A Saft i TV4:s Nyhetsmorgon. DÀr Àr det nÀstan aldrig nÄgon som har nÄgot alls att sÀga, men Saft gÄr utanpÄ till och med Steffo och vilda Tilda.

KÀften gÄr pÄ tomgÄng hela tiden och sÀrskilt i dag nÀr en vikarierande 50-Ärig programledare i larviga klÀder som desperat försöker se ut som vore hon 14 och sÄ lÄter Saftkobbel aldrig nÀr han programleder med Kristin och Dykar-Jenny för det vÄgar han inte eftersom de Àr anstÀllda men det Àr inte lilla Ankan och dÄ tycker översittare Saft att han kan behandla henne med vilken uppblÄst arrogans som helst och Ankan försöker allt vad hon kan men inte ett Kvack kommer över hennes lÀppar och varför mÄste jubelÄsnan Saft lÄta som han gör nÀr han ÀndÄ aldrig sÀger nÄgonting: som en kulspruta som har hakat upp sig och stÄr dÀr och hackar pÄ tomgÄng och Saftkobbel tror att han Àr djup nÀr han skrynklar ihop pannan och ser lika ilsket bekymrad ut som herr SÄphal i Kalla fakta och Sam the Eagle i The Muppet Show och kanske Àr det lika bra att Saft inte öppnar munnen nÀr han pratar sÄ att ingen hör vad han inte sÀger.

Jag tycker att Ankan ska hoppa upp och bita Kobbel i halsen, allra helst i direktsÀndning. Eller ge honom en spark nÄgonstans dÀr det gör jÀvligt ont rÀtt lÀnge.

TV4 har anstĂ€llt en ny meteorolog ocksĂ„ eller jag vet inte… jag tror i alla fall att han Ă€r ny: har du sett honom? Tobias Lilja Lundberg. Han ser ut som om han ska falla död ner nĂ€r som helst varje gĂ„ng han snackar högtryck och lĂ„gtryck i rutan och hur han har kommit i nĂ€rheten av en tevekamera och en mikrofon Ă€r en gĂ„ta.
Tobias har ocksÄ ett allvarligt talfel eller Àr det bara nerverna som spökar och det Àr inte just nÄgon tillgÄng nÀr man ska tala inför offentligheten.