this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Just vad jag trodde

Veckan hinner inte börja förrän den redan är ruinerad. Den världskände svenske konsertpianisten Patrik Jablonski är gäst i TV4:s Nyhetsmorgon och om det bara hade varit det vore veckan redan räddad.
Men nu ska Patrik lära programledare Saft att spela Beethovens Piano sonata Nr. 14 Quasi una fantasia op. 27 Nr. 2 i ciss-moll innan programmet är slut.

Hur ska det gå till? Om Peter också tragglade skalor med olyckan Saft ända till jul kunde Saft kanske spela Björnen sover och Bellmans Sång Nr 35 med ett finger sedan. Hjälpligt och som på kryckor.
Men Månskenssonaten?? Det är ju vansinne. Hur tänker de på TV4?
F√∂rl√•t, vad sa du? ‚Äď Aha? De t√§nker inte alls. Det var just det jag kunde tro.

Var god, väck mig i maj!

En annan sak: har Patrik Jablonski tid med sådan vansinnig verksamhet? Har Patrik ingen självkänsla mer? För det kan inte vara de futtiga stålarna TV4 kastar efter honom: Patrik har pengar så det räcker.
Varför ägnar sig en av världens främsta konstnärer på sitt instrument åt att tramsa i direktsändning med yxskaftet Saft?
Nej, jag tänker inte titta. Det törs jag inte. Jag har alltid tyckt att det var obehagligt varje gång pajasen med för stora skor och näsa av röd plast drattade på ändan i manegens sågspån också.

För övrigt anser jag att Astrid Lindgren bör bekämpas och att norrmän ska förbjudas att bära flaggor vid idrottsevenemang och på Karl Johan.

Thank you, but no thank you