this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

IQ som en fiskmÄs

Jag blir vansinnig! ÄrthjĂ€rnan Malou i TV4:s tantsnuskprogram Dagen efter tror att hon Ă€r Sveriges Oprah Winfrey. Haha!
I fyran saknar de mycket mediokra medarbetarnas sjÀlvöverskattning alla grÀnser: de Àr allihop utan tvekan de löjligaste personerna i landet just nu. I TV4 rÀknas den obildning som Àr kompakt som mahogny mest.

Originalet storlek XXL

ÄrthjĂ€rnan vill verka kulturell och litterĂ€r ocksĂ„, för att hon tror att det Ă€r ‘fint’. DĂ€rför har hon skaffat sig en ‘egen’ bokklubb i programmet, dĂ€r hon skĂ„lar i champagne och pladdrar efterblivet om böcker med olika författare.
De Malou pladdrar och dricker med mest Àr den vansinnige mannen frÄn SkÄne med de rullande ögonen och bar bringa samt pissgul kalufs och BlÀckberg frÄn BohuslÀn och andra av den svenska parnassens giganter.

I dag satt den solariebrune dĂ€r igen förstĂ„s och Niklas RĂ„dström som borde hĂ„lla sig five states away frĂ„n att synas i sĂ„dant simpelt sĂ€llskap. Och sĂ„ var dĂ€r en okĂ€ndis som heter Ola Nilsson och “just har kommit ut med sista delen i sin triologi”.

Jag trodde – jag hoppades! – att jag hade hört fel. Men sĂ„ sa hon det en gĂ„ng till. Och igen och igen: TRIOLOGI!

Det Àr ofattbart och skamligt och skandalöst. Jag krÀver att Malou förbjudes att tala mer om litteratur. Ja, till och med att hÄlla i en bok: hon Àr en förolÀmpning och ett hÄn mot all kultur och varje författare vÀrd namnet.

Jag krÀver ocksÄ att TV4 tar sitt ansvar och inte tillÄter Malou att förekomma i rutan mer. Det Àr illa nog att förolÀmpa landets författare. Men jag har för fan inte gjort nÄgot som motiverar en sÄdan bestraffning!

I huvudet pÄ en programledare