this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Inte jag heller

Daniel är inte nervös ännu. Det är Aftonbladet som lämnar lugnande besked. Det är inte jag heller. Jag sover fortfarande gott om natten och dricker rosévin i lagom klunkar.

Men bröllopsbiskopen har trillat på huvudet i trappan. De säger att hon har brutit båda fötterna. Det kan inte vara roligt. Eller kan de inte hitta någon annan som är ledig på lördag?

Farlig trappa i Lund

Oh, hj√§lp! Babben √§r tillbaka. Ska tugga i teve. Mat, allts√•. √Ėppna restaurang hemma i vardagsrummet, eller n√•got. Men borde inte Babben √§ta mindre? I st√§llet f√∂r √§nnu mer?

Tar gärna en tugga till

Madde är på banan igen. Eller i alla fall på båten. Och i USA tycker en kongressledamot från New Orleans att Carl-Henric Svanberg ska begå harakiri. Ledamoten säger att han gärna ställer upp med kniven. Jag kan hjälpa till med svärdet efteråt.

Jag vet inte säkert. Men jag satsar en hacka på att Steffo är på kanelen i rutan redan klockan sex på morgonen. Det är någonting med ögonen. Ser ut som om han tittar inåt. Han pratar konstigt också. Men det gör han å andra sidan alltid. Det spelar ingen roll heller. Steffo har ändå aldrig någonting att säga. Och han säger det dåligt.
Hoppsan. Steffo har fått en boll att leka med också. VM-bollen. Det här kan aldrig gå vägen. Tjoff! Jag visste det. Där for den i väg över studiogolvet.
Nu har Suzanne Sjögren Jensen anslutit vid bordet. Hon tävlar med Steffo i att svära mest i drängstugan.

Svär som Steffo