this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Not in five

Nu sÀger de pÄ Nyhetsmorgon söndag att om Ätta Är kommer du och jag och alla andra att bÀra linser för ögonen som vi kan se pÄ teve i. Fattar du? InifrÄn. Utan teve pÄ utsidan.
Den dagen hoppar jag frÄn Sigtuna First Tower eller hissen vid Slussen i Stockholm. TÀnk dig sjÀlv: Snatter och Kroniker och alla stÄupparna inuti huvudet. Direkt pÄ nÀthinnan.
Jag ger mig fan pÄ att linserna inte gÄr att stÀnga av heller nÀr man ska sova. Saft och PostkodmiljonÀren och Keno och Ballar av stÄl och Filip & Fredrik dygnet runt.
Vilda Tilda i fyran pÄ söndagarna. I dag snackar hon de nya badrumstrenderna med en toalett- och duschexpert i Nyhetsmorgon som rekommenderar tofsar à la hollywoodtant i badrummet. I stÀllet för morgonrock och tandtrÄd och handdukar?
“I reklampausen var vi inne pĂ„ toaletten och tog oss en snabbis. [Fnitter fniss.] Nej, det gjorde vi inte. [Fnitter fniss fniss.]”
Inte? Men varför sÀger mÀnniskan det dÄ?? Snart har Tilda sprungit i fatt Steffo. VÀrre kan det inte bli. Not in five, anyway.