this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Inte bara en korkskruv på rymmen

Det är mycket Varulven undrar över i dag. Hur i helvete kan en tevekanal med anspråk att bli tagen på allvar komma på den befängda tanken att ständigt engagera Alexandra Pascalidou i sina program? Det överstiger mitt förstånd och alldeles säkert ditt också.

En gapigare och mer sjukligt självfixerad människa än hon finns knappast. Munnen går i ett men inget annat kommer ut än hur vacker och begåvad Alexandra är och hur mycket hon ÄÄÄLSKAR varje kändis som råkar medverka i samma program och självklart varje programledare. Det sista måste man. Annars kan det hända att man inte får komma tillbaka nästa gång: det vill säga senast i övermorgon.

I Nyhetsmorgon söndag i dag lagade hon mat också: Alexandra har skrivit ett flertal kokböcker om grekisk mat. Men det blev inget vidare. Alexandra hade släpat med sig grekiskt vin till studion men en flaska kraschade hon redan i entrén [sic] och till den andra hade knäppskallen glömt korkskruven hemma där hon för säkerhets skull även hade lämnat vitlöken till laxen eller om det var salladen.

corkscrew1

corkscrew2