this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Inget vidare bordsskick

TV4 har en ‘livscoach’ anstĂ€lld. Hon heter Emma och taggar programledarna innan de gĂ„r in i studion. Hon framtrĂ€dde i Nyhetsmorgon i dag, och nu förstĂ„r jag varför Steffo och Saft, Jeppe och Jenny och resten av hela det förvirrade programledargĂ€nget i fyran bĂ€r sig sĂ„ konstigt Ă„t jĂ€mt. Emma sĂ€ger att jag mĂ„ste lĂ€ra mig att kĂ€nna igen “mina energitjuvar” om jag vill mĂ„ bra. Annars kan jag lika gĂ€rna stanna i sĂ€ngen hela dagen, tror jag att hon menade.
Men jag vet inte om Emma Àr riktigt att lita pÄ: hon har inte lÀrt sig prata Ànnu. Borde nog skickas till talpedagogen först. Men nÄgon sÄdan finns inte pÄ TV4: dÀr spelar det ingen roll om nÄgon hör vad medarbetarna sÀger eller inte.
Kökspojken Pelle hade kommit för att mata Saft och Lill-Babs dotter i direksĂ€ndning. Pelle berĂ€ttade att han hade tog ett extra varv runt stan i taxi nĂ€r han Ă„kte till jobbet i morse “för han ville titta pĂ„ Östermalms konturer frĂ„n Skeppsbron”. MĂ„ste man ta en omvĂ€g i droska för att göra det? Betalar TV4 sĂ„dana privata nöjesresor?
Att Fredrick Federley (c) fÄr resa i taxi pÄ skattebetalarnas bekostnad mellan Stockholms alla nattklubbar vet vi i dag. Men Pelle matlagare Àr vÀl inte lika mÀrkvÀrdig som Ursula?
Saft slamrade med besticken och tuggade och smackade som en myskoxe i studion. Sedan slickade han sig ordentligt om munnen ocksÄ, precis som oxarna pÄ glaciÀren har för vana.
SĂ€g Ă„t ‘coachen’ att stanna hemma: det Ă€r en vĂ„rdare de dĂ€r blindstyrena till programledare behöver mest varje gĂ„ng de dyker upp i rutan.
Ge Saft en haklapp ocksÄ. Och kanske en barnstol att sitta i. Han klarar sig illa utan.

GÄr pÄ tjuvjakt