this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Fast det är det ingen som säger

Det sitter ett gäng tanter och en karl och snackar snusk med mallaiga Malou i TV4:s Dagen efter. Jag tror att dagens superspännande ämne är sex och jämställdhet.
Alla är skräckinjagande överens om att tjejer vill ha en jättemaskulin man som samtidigt är romantiskt feminin och gärna bejakar sina kvinnliga känslor.
Fast inga kvinnor tänder på en man som är feminin: en sixpack och ett stort paket är det som räknas och det gör ingenting om han är snygg också. Och stenrik, fast det är det ingen som säger.

Inga kvinnor ska behöva ändra på sig för att vara honom till lags. Nej, för fan: om någon ska ändra sig, så är det karlsloken och det kan han börja med på en gång för det måste han göra i alla fall sedan.
Alla ska vara jämställda, förstås. Men det vore förfärligt om kvinnor fick lika mycket att säga till om som män, för då skulle ju passionen försvinna och då blev det inget härligt sjurungande gungande sex. Kvinnan ska vara lite underlägsen och den karl som inte drar ut stolen åt henne när de är på restaurang och går närmast gatan när de promenerar och inte öppnar bildörren och tänder hennes cigarett kan lika gärna dra åt helvete.

Det kan TV4 och Malou också göra och nu tror jag att jag vet en till som blir arg på mig.