this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Farbror Fummel

Nej, nu j√§vl…! Det √§r den st√§ndige olyckan Saft som √§r i g√•ng igen. Det tar aldrig slut. Finns det ingen s√§ndningsledare eller producent som kan s√§ga √•t honom?
Fan vet vad Saft håller på med nu. Han har fått på sig en sådan där vit rock som läkare använder och de har i laboratorier. Och nu står han där och grymtar på någon egentillverkad utländsk dialekt. Saft försöker få på sig ett par blå skyddshandskar av plast eller kanske gummi. Men det går utomordentligt dåligt. Du skulle bara se hur Saft grimaserar med öronen illröda av harm och förtrytelse medan han sliter och drar i en motsträvig handske. Helt groteskt.
Men nu blir det nyheter och sedan reklam. Och så en trist trejler med malliga Malou. Kanske Saft klarar av att sätta på sig vantarna under tiden? Vi får se.
Vad fan? Nu är handskarna Saft har på sig röda. Och Jenny står där och håller sig i studiobordet med de blå vantarna som Saft brottades med nyss. Han har en kanna eller bägare i handen också som det ryker ur. Det är experiment på gång med anledning av Karolinska institutets och Kamratpostens Lilla medicinpris.
Det ryker för att det är jättekallt i kannan fast det kokar: flytande kväve och minus 196 grader. Nu stoppar en unge ner en nejlika i kväveångbadet: den fryser till is direkt, så klart. Självklart ska programledare Saft doppa också. Eller kanske inte? Ungen med nejlikan och hennes assistent i studion har glasögon på: stora brillor. Det har de för om det stänker ur skålen och man får flytande kväve i ögonen kan man bli blind.
Jo d√•, nu har Saft f√•tt skyddsglas f√∂r √∂gonen. Nu blir det doppa av. Hj√§lp! Nu ska han g√∂ra ‚Äės√•pbubblor‚Äô av kv√§vgas ocks√•. Hoppsan, nu tappar Saft sin bubbla. Jag vet ingen som √§r mer tafatt √§n han.

Hot stuff. Or cold?