this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Det var trevligt att komma fram!

Lars Lindström har en krönika i Bladet i dag som heter Jag tänker på alla som ringt och inte fått svar. Där finns mikrade leftovers från i går och möter vi en rehållningsarbetare i neongul overall och en stram beige kvinna med en överlastad systemkasse i vardera handen.
Krönikan handlar framför allt om alla mobiler på Germanwings olyckliga flight 9525 från Barcelona till Düsseldorf som aldrig svarade för att andrepiloten medvetet eller inte hade kraschat planet med 149 människor ombord i 700 km/tim rakt in i det franska alpmassivet De tre biskopsdömena.

Själv tänker jag automatiskt på alla som aldrig kom fram till Hasse Tellemar i Ring så spelar vi. I dag är det förfärliga Ring P1 och Täppas och Tengby som gäller. Och när det ska ringas och röstas i schottisen och mellon förstås, där alla som röstar på Steppo får en flaska rött och det alltid är fel låt som vinner.
Då brinner televisionens alla telefonväxlar upp på en gång eller också har producenten Pelle pucko riggat resultatet i förväg.

Det bästa vore om de där ivriga uppringarna till Täppas och Tengby och schottisen och mellon aldrig ‘kom fram’!

tellemar