this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Det beror på vem man är gift med

På söndagarna uppträder en relationspanel i TV4:s Nyhetsmorgon. Vilda Tilda är överste relationsprästinna. Jag tror att det är för att hon aldrig har haft några vidare relationer själv.
Själva panelen består av Sanna Lundell och Carlos Rojas och Martin Melin. Vilka är dessa personer? Och vad gör just dem mest lämpade att tala om relationer i teve och ge råd till vilsna tittare?
Jag kände till för en stund sedan inte till någon enda av panelens medlemmar. Men nu har jag tagit reda på lite. Googlat.
Sanna Lundell är dotter till Ulf och gift med Mikael Persbrandt. Något annat av betydelse har hon inte uträttat. Utom att hon bloggar, kanske. Men det gör ju många andra också. Sanna är 32 år.
Carlos Rojas är ‘entreprenör’. Men det saknar strängt taget betydelse. Nästan alla människor kallar sig ‘entreprenörer’ nu för tiden. Efter prins Janne och hans gym är detta den mest populära av alla yrkestitlar. Smäller högre än tidigare favoriten ‘omvärldsanalytiker’. Lika tänjbar också. Kan betyda vad som helst. Jag kanske är entreprenör själv? Utan att veta om det. Carlos är 26 och gift med sångerskan och skådespelerskan Cajsalisa Ejemyr. Är hon jättekänd?
Martin Melin är en före detta dokusåpadeltagare och för tillfället pappaledig polis. Martin är 43 och gift med ‘deckardrottningen’ Camilla Läckberg.
Är detta en ny trend i teve? Det spelar ingen roll vem man är och vad man gör. Det enda som räknas är vem man är gift med. Ju kändare desto bättre. Sedan är man expert på vad som helst och får vara med överallt.

Behöver inte patrullera mer

Man ska vara noga med att vårda relationer. Säger vilda Tilda och stirrar stint in i kameran som för att riktigt etsa in detta meddelande i tittarens hjärna. Ska hon säga?