this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Bullshit och Sent påtänkt

Medarbetarna på TV4 förnekar sig aldrig. I sex månader om inte mer har en av de allra dummaste gjort sig bred i Nyhetsmorgon och stoltserat väldeliga med att hon är är med barn och i varje sändning lystet klappat sin ”stora gravidmage”. Än sen? Som om det är särskilt beundransvärt och något unikt i världshistorien att kvinnor blir med barn. Det händer inte bara i de bästa familjer utan i alla andra med. Sådana omständigheter hör till livets mer banala händelser och har inträffat så länge människor har funnits på jorden.
Nästan alla kvinnor jag känner har fått barn och de flesta har har två och till och med tre. Vad är det för märkvärdigt med det? Inget alls. Utom för värsta fårskallen i förfärliga fyran som gråter ut i Bladet över alla nedsättande kommentarer hon säger att hon har fått för den där magen hon närmast påstridigt har visat upp i rutan under mer än ett halvår.
”Det är inget annat än tröttsamt”, skriver hon beskäftigt någonstans på asociala medier. Utan att den tanken rinner upp i knäppgökens stendöda hjärna att det har varit ännu tröttsammare för den tittare som trodde att han skulle få ta del av nattens nyheter på morgonen och inte konfronteras med en alltid lika aggressivt självgod människa med ett barn i magen. Ännu konstigare är förstås att någon tidning ägnar ens en notis på undanskymd plats åt en uppmärksamhetskåt kvinnas idiotiska pladder. TV-profil också. Bullshit and crap!