this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Alltid nÄgot

Claes Elfsberg Àr i toppform. SÄ bra att jag fick veta det. Jag har gÄtt rÀtt lÀnge nu och undrat över just det. Hur mÄr Claes Elfsberg, har jag tÀnkt. Men nu lÀser jag i Blaskan att jag kan sluta oroa mig för Claes.
Och Kikki fÄr inte vara med och skoja i TV4. Hon Àr för gammal, tycker TV4. Men Lill-Babs och lÄnga Lasse fÄr vara med. Hur gammal Àr Lill-Babs? 47? UngefÀr som Lasse, tror jag.
Och ÀndÄ hade Kikki stÀdat i tvÄ dagar innan, för att det skulle vara fint nÀr teveteamet kom frÄn Stockholm för att intervjua. TÀnk, sÄ tokigt det kan bli. Kikki har ringt till Blaskan alldeles sjÀlv och skvallrat.

OcksÄ en gammal kÀrring

SĂ„ Ă€r det det hĂ€r med Claes och Tommy. Malmberg och Körberg, alltsĂ„. Det Ă€r jag ocksĂ„ lite skakad över. De söp sig fulla i Barcelona och sĂ„ började de slĂ„ss. Eller hur det var? Sedan har de inte talat med varandra. “Det gĂ„r ju inte”, sĂ€ger Tommy. “Den dĂ€r idioten har ju inte ens sms.”
“Jag tror att Tompa börjar bli lite gammal”, kontrar Claes till Blaskan i hederlig vĂ€ggfast telefon: en sĂ„dan dĂ€r med sladd och stadig lur. “En del blir lite konstiga dĂ„.”
Jag kommer med största spÀnning att följa upplösningen pÄ detta vÄldsamma drama. Kan man spela pÄ vinnaren nÄgonstans? Bör man gardera med kryss?
Men Linda har i alla fall gift sig. Alltid nÄgot. Fast inte med Fadde utan nÄgon annan. Det har Camilla ocksÄ gjort. Hon med alla deckarna. Men inte med Fadde hon heller. Ska han aldrig bli gift?

HÀngde med Linda förut

Och sÄ alla de dÀr kineserna som kom hit för att plocka blÄbÀr. Hur ska det gÄ för dem? De har vÀl reseförsÀkring med avbestÀllningsskydd och sjÀlvriskskydd för hyrbil samt ersÀttning för förlorad sportfiskeutrustning? Annars kan det bli knepigt.

SvÄrfÄngad