this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Alltid något

Jag läser i tidningen att knäppskallarna i Norges eget stolleparti är förbannade på annars värsta lismande mesproppen Skalman för att denne varit elak mot Jimpa järnrör i en intervju i SVT häromdan.
Jimpa har varit sjukskriven för ‘utbrändhet’ i ett halvår och inte setts till utanför Listerlandet i Blekinge sen dess. Nu tycker fremskrittarna i Norge att man inte får fråga den bräcklige ledaren för Sveriges tredje största politiska parti om han är rasist och ogillar muslimer och om det är lämpligt att kalla människor med ‘opassande’ kulturell och religiös bakgrund för ‘judesvin’ och ‘parasiter’ och ‘kackerlackor’.
Det var en enkel boll för Jimpa att parera: det är ju inte han som har sagt så utan det får andra stå för! Skalman måste vara en av de sämsta journalister och programledare som har uppträtt i den svenska televisonen och bara det måste vara så nära den absoluta botten det går att komma.

jimmie

De norska stollarnas kritik är naturligtvis bara dösnack! Om Jimpa är så klen och fulproppad med piller att man inte får ställa även obekväma frågor till honom i ett intervjuprogram i teve ska han stanna hemma i Sölvesborg med lilla Louise och gå ut med vovven om han har någon och lägga pokerpatiens på nätet för resten.
Sluta kalla dem som röstar på oss för rasister, gnällde en förorättad Jimpa inifrån sin fåtölj i studion. Skalman kunde ha kontrat med att fråga vad Jimpa tycker att vi i så fall ska kalla dem som röstar på ett rasistiskt parti och tycker att samer inte är svenskar och att muslimer är det största hotet i världen sedan Adolf Hitler. Men det gjorde han inte: mysfarbror Skalman drog sig tillbaka ännu längre in i sitt skyddande pansar.
Jimpa gjorde bättre i att stanna i Sölvesborg på heltid och aldrig komma till Stockholm mer. Skalman kunde åka tillbaka hem till Norge och göra slätstruket intetsägande mysmeprogram i NRK i stället för i Stockholm.

Innan det var slut hann Mark Knopfler från Dire Straits spela en trudelultt från senaste skivan på gitarr. Alltid något.

knopfler