this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

A dog is dead

Vad tar man betalt om man Ă€r ”TV-profil” för att grĂ„ta ut i Bladet nĂ€r vovven har dött? Vadfan? De flesta hundar dör i tioĂ„rsĂ„ldern. Och mĂ€nnscher runt 85. Vad Ă€rdet för sĂ€rskilt med det? Är det mer synd om Anna Ă€n andra hundĂ€gare vars ulliga gulliga bĂ€stisar har gĂ„tt sin sista promenad? Herregud, Anna som inte klarar av att lĂ€sa innantill och tror att sardeller fĂ„ngas i Östersjön! Hur himla osmart Ă€r man inte dĂ„?

Hur utomordentligt oprofessionellt Àr inte sÄdant hÀr enfaldigt tjafs i direktsÀnd dagisteve? SÄ vitt jag vet föder nÀstan alla kvinnor barn nÄgon gÄng i livet. Det Àr lÀr i alla fall inte vara alldeles ovanligt. Jag har sjÀlv flera stycken Àven om jag inte har fött fram dem sjÀlv.
Utom i fĂ„niga fyran förstĂ„s dĂ€r det hurras och hejas och hissas och snyftas och snörvlas som om en idiot ska ge sig ut pĂ„ en farofylld bfast ingenting finns kvar pĂ„ jorden att upptĂ€cka mer och frĂ„n vilken ”profilen” inte förvĂ€ntas Ă„terkomma. Jag kallar ett sĂ„dant barnsligt beteende för tjĂ€nstefel.