this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

På ren jävelskap

Adam Tensta rappar på Rinkeby [sic] torg mellan klockan 12 och 16 i dag och på Långholmen är det metallfest i sex timmar med start klockan två.
Då kan Majistern hårdrocka när han joggar runt på den gamla fängelseön och morsar på Södermalms kulturkvartskändisar som han tror att han känner fast han inte gör det.

Och på Skansen ska bland andra Romska ungdomsförbundet (RUFS) och Ludvika minicircus ta emot flaggor av Tabbe och urtrista Kattis A presentera Loa och Louise på Sollidens scen.

Majistern är inte nämnd i programmet, men han dyker nog upp som nationaldagsfirandets HEMLIGA GÄST!

Och så har jag drabbats av listan på Nyhetsmorgons sommarvikarier när Steffo och Saft och vilda Tilda har semester.
Bland dessa storartade programledarprofiler märks Laila Bagge Wahlgren och de otäcka bröderna Timell, Agneta Sjödin och man undrar varför inte Gunde får vara med när någon okändis som heter Pär Lernström får det. Och Paolo Robinson pugilist.

Har TV4 någon gång tänkt tanken att anställa en journalist som programledare för ett nyhetsprogram? Eller gör fyran så bara för att jävlas med tittarna?

Som sista utväg och när alla pseudopersonligheter att visa upp i rutan på morgonen tagit slut har kanalen dammat av mögliga Malou!
Horribelt och då lovar jag att den vedervärdige Majister klister står där och trånar i hennes programledarkoppel också.