this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Inga Elefanter mer

[In Reply to Comment by Andreas: Bara barnungar byter]

Tejp Àr okej, men inte att byta skidor.
TÀnk om han i Holmenkollens hoppbacke fick för sig att byta ocksÄ nÄgonstans mitt i den flaxande flykten för att han tÀnkte att han skulle landa bÀttre dÄ: hur skulle det se ut?
Ayrton Senna böt aldrig racerbil i Monaco och ingen annanstans heller men möjligen dÀck om det började regna för annars hade han kört ihjÀl sig fast det gjorde han i alla fall i San Marino sedan men det berodde troligen inte pÄ dÀcken och dÄ tycker jag att det kan vara tillÄtet att byta.
Jag brukar inte byta ölmÀrke heller och har druckit Carlsberg Elephant hur lÀnge som helst nu, men det kan jag inte göra mer för den finns bara pÄ Systemet i Gottsunda och dit vet jag varken hur man kommer eller vÄgar jag Äka.
Jag tröstar mig sÄ lÀnge med gamla fina Arboga 7,3 i ny stilig förpackning med frÀck röd kapsyl.

Jag Àter nÀstan alltid pÄ samma stÀlle ocksÄ och hÄller inte pÄ som min kompis Erik pÄ Knivsöder och hattar hit och dit mellan vinetiketterna pÄ Systembolagets hyllor.
NÀr jag Àr i Stockholm Àter jag dÀrför nÀstan bara pÄ Cassi pÄ NarvavÀgen och det har jag gjort i mer Àn femtio Är nu men aldrig pÄ lördagarna för dÄ Àr restaurangen stÀngd och dÀrför Àr jag bara mycket i sÀllan i Stockholm pÄ en lördag.

Du borde ocksÄ gÄ pÄ Cassi mycket oftare Àn du gör: landets bÀsta pommes frites och schweizerschnitzeln ska vi bara inte tala om och inte personalen heller.
Jösses, jag tror jag sticker till Stockholm och kÀkar redan i eftermiddag!