this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Watch out

Nu får det fanimej vara nog: jag har varit feminist i hela mitt liv för att jag trodde att det var det enda som fanns och att man inte kunde vara nåt annat bara det att jag inte har basunerat ut det från taken hela tiden och aldrig bloggat klädsamt om saken.
Jag gick i en flickskola nära jag var ung och det kanske satte sina spår för i dag är mina bästa kompisar tjejer och känner jag nästan inga andra vuxna än kvinnor och det är rätt bekvämt för jag tycker att tjejer är mycket trevligare än killar och nästan alla är smartare och roligare än alla grabbar jag knappast känner tillsammans.

Men nu är det färdigt med det. I dag är alla som tror att det bara är de som räknas högljudda och bullersamma feminister fast de aldrig var det förut men i dag måste man vara det för annars räknas man inte och får man inte leka med kultureliten på Knivsöder och aldrig sitta med puckot Kjell Eriksson och världens mest självupptagna Pascalidou och fnittrande pladdermössan Pamela i televisionens morgonsoffor och den människa som inte gör det FINNS INTE så jävla busenkelt är det!

fridolf

Anke Borg är feminist så klart för det har hans dotter sagt att han ska vara och vad är det för ett land som har råd att hålla sig med en finansminister som kollar på dagis åt vilket håll de politiska vindarna blåser och Jonas Sjövild har tatuerat FATTA! nånstans nere under skoskaften där det inte syns för mycket men i alla fall och lille Fridolf är förstås feminist hur skulle det annars kunna vara han ser ju sån ut också och det finns så klart ingen större feminist än Majistern för ingen vänder kappan oftare än han och ingen skriver sliskigare pekoral om sina barn fast allt bara handlar om honom och ingen är nyktrare alkoholist heller fast han hatar alla jävla biterfittor och helst vill slå ihjäl ungarna och gärna tar sig ett återfall när han tror att ingen tittar på.
Så gör bara världens värsta hycklare och största opportunist: l’uomo senza cosienza e morale né intelligenza.

Därför är jag inte feminist längre för det är ju varenda svenne numera om nån frågar dem och de får säga det själva men det beyder ju inte att jag kutar raka vägen ut på stan och spöar upp alla kvinnor jag hittar som inte står fjättrade vid spisen och föder Majisterns barn och tvättar hans långkalsonger. Det har jag inte tid med: jag satsar numera på pingvinismen i stället och kanske aktiverar jag PingvinPartiet med stöd av Revolutionära Rabarberrörelsen RRR och alla Vargar i veum. Då jävlar!

veum