this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Mr Mean har ordet

Varför är det så himla fel på allting? Varför är majister Muffins akdrig nöjd? Han som föddes in i Rörelsen och var en rytande rebell redan när han gick i sitt första demonstrationståg den första maj fast det var morsan som rullade omkring med honom i barnvagn runt Järntorget i Göteborg sedan hela muffinsfamiljen tagit tricken från slummen i Angered in till stan för att fira alla arbetares dag i hela världen!
Fast nu har Muffins hamnat i lag med stollar och annat slödder och då duger inte en hederlig jobbare mer! Inte ens hon som har hand om alla stålarna får godkänt av Muffins när hon pladdrar om pannkakor och pilsner [sic] i Almedalen. Pannkakor? Jag som trodde att en riktig knegare sköljde ner fläskläggen och rotmoset med en halvliter till middag varje dag!

Men strunt i såssekärringen! Redan i kväll kommer Bjäbba från Krisdemokraterna och på freda blir det ordning och reda på torpet när Jimpa intar ön ihop med alla nazisterna och kanske sitter Muffins redan på ett plan från fastlandet för att stötta och supportera on the spot so to say. Jimpa kommer garanterat inte att berätta surrealistiska sagor för han är en rejäl karl med valkiga nävar som han fick när han byggde det här jävla skitlandet med Muffins farsa back in them good ol’ days när ingen svensk ännu hade hört ordet terrorist utom kanske Muffins farsa för han var ju inte svensk utan hade kommit hit ända från Albanien eller nåt för att bygga.
Men det var för länge länge sedan. I dag hatar Muffins invandrare fast han nästan är en själv och där ser man hur en människka kan förändras från ingenting alls till något mycket sämre om hon bara får lite andlig vägledning och hjälp på traven genom lite punk och ett par pålitliga mördarkängor av samma grymma sort som väderkvarnsgitarristen Pete Townsend i The Who hade på fötterna förr.
Fredag är dagen då dombasunerna ljuder på Gotland. Jimpa är en man av folket och talar med bönder på böndernas sätt men aldrig med lärde män på latrin. Jimpa är precis som majister Muffins en sanningssägare och berättar hur det står still hemma i Sölvesborg och i hela det förbannade pisslandet Sverige med! En massa araber och svartingar som stjäl och våldtar småtjejer på musikfester medan Sabaton hårdmetallrockar som värst så att ingen i publiken hör hur tjejerna skriker på hjälp.

Fast Bladets kulturchef Karin Olsson tyckte att Magdalenas debut som talare i Almedalen var ‚ÄĚsensationellt bra‚ÄĚ. Men Karin var p√• plats i Visby och h√∂rde kanske inte lika bra som majister Muffins p√• ett avst√•nd av n√§ra 200 kilometer.