this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

MĂ„na och Mr Mean Machine

Nu Àr MÄna redan historia. Passé till tusen och snart lika bortglömd som PÄven vid BÄven. MÄna har redan lÀttat frÄn ARL med destination CDG i Paris för att shoppa loss pÄ Montaigne och Faubourg St-Honoré. MÄna har rÄd: hon lÀmnar arbetarrörelsen med drygt 14 fÀrska miljoner i sin rysliga rosa handvÀska.

Med plats för miljoner

Nu Àr klappjakten i gÄng i utskott och kongresser: vem ska komma efter och röja upp ruinerna efter puckot Persson och slÀpphÀnta Saliv?
Valsdröm vill alldeles sÀkert inte den hÀr gÄngen heller och hon med en smÀltpunkt pÄ 930 grader gav Partiet pÄ bÄten för flera Är sedan och gifte sig med en miljardÀr i stÀllet. Varför trÀffar sÄdana personer aldrig raggiga och ruggiga mÀn som jag: vi som aldrig har en krona kvar halva den sista veckan i mÄnaden? Det Àr nog ingen idé att frÄga henne i bara mÀssingen.
De sĂ€ger att det mĂ„ste bli en kvinna efter MĂ„na. MĂ„ste det? Helst en som Ă€r ung ocksĂ„. Gör det nĂ„got om hon Ă€r snygg? Är det inte bĂ€ttre om de vĂ€ljer en person som Ă€r bra? Som kan vinna vĂ€ljarnas förtroende och kanske komma tillbaka i stora stövlar nĂ„gon gĂ„ng om Ă„tta Ă„r igen?
En som tycker att hon passar jÀttebra in pÄ beskrivningen Àr SSU:s ordförande Jytte Guteland. Det var hon som satte i gÄng alltihop nÀr hon krÀvde att partistyrelsen skulle stÀlla sina platser till förfogande innan nÄgon annan vÄgade.

Beredd. Men kanske inte tillrÀckligt ful?

Men varför Àr det ingen som berÀttar vem det Àr som Àr den alldeles ensamma orsaken till att landets tidigare och under decennier största politiska parti nu befinner sig i upplösning och fritt fall: smulgrÄten frÄn Södermanland.

Destroyer of Political Parties