this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Lirar i egen liga

Thomas Bodström valde familjen före politiken. SĂ€ger han. Fast egentligen valde han nog allra mest sig sjĂ€lv. Thomas ska skriva en kryckig deckare till i USA under hösten och sedan kanske han “tar nĂ„got utlandsuppdrag för en internationell organisation”, sĂ€ger han. Men dĂ„ mĂ„ste man vĂ€l först vara erbjuden ett sĂ„dant jobb? Men kanske inte om man heter Bodström: han verkar ha en sĂ€rskilt vĂ€l utvecklad talang för att trixa och fixa med det mesta.
Vid sidan av Anna och Margot var Thomas MĂ„nas bĂ€stis. Tills vidare ska han “bedriva politik via Facebook och utanför parlamentet”. MĂ„na tycker att det Ă€r bra att Thomas har lĂ€nat riksdagen: “Han behöver fria tyglar, det Ă€r dĂ„ han Ă€r som bĂ€st.”
Bullshit, MÄna. Det Àr bara en billig omskrivning för att en del mÀnniskor har förmÄner som nÀstan inga andra har för att de rÀknas som finare Àn de allra flesta. Kallas Àven myglare: ett ord som fick allmÀn spridning genom Rune Hassners och Jan Myrdals samhÀllssatiriska film Myglaren frÄn 1966. Begreppet har troligen större aktualitet i dag Àn dÄ.

Glidare med myglarsmajl