this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Invisible Man resurrected

Gud, vad skönt. Sven Otto Àr pÄ banan igen. Littorin. NÀstan som Äteruppstigen igen ifrÄn de döda. Jag frÄgade för inte sÄ lÀnge sedan var det blev av honom efter att han hade stuckit i vÀg frÄn Almedalen och Gotland i somras med svansen mellan benen eller det lilla larviga skÀgget i brevlÄdan nÀr han tillfrÄgades av Aftonbladets reporter pÄ plats om det var sant att han hade rÀnt runt med horor.
Det enda skĂ€l Sven Otto lĂ€mnade dĂ„, eller om det var hans sekreterare som fick stĂ€lla upp och svara i stĂ€llet för den Osynlige Mannen, var att han hoppade av politiken av omtanke om sina barn som han nu skulle tillbringa all tid med. SkĂ€let visade sig vara ett… svepskĂ€l, som det nĂ€stan alltid Ă€r nĂ€r sĂ„dana dĂ€r sĂ„phala figurer som Sven Otto uttalar sig om sitt privatliv i tidningar och teve. Sven Otto var vid tiden invecklad i en… man kunde nĂ€stan sĂ€ga vĂ„ldsam skilsmĂ€ssa och hans tillvaro i allt övrigt liknade mer en rykande ruinhög Ă€n vad man kunde vĂ€nta av en pĂ„litlig samhĂ€llets stöttepelare: Freddies bĂ€stis och medlem av regeringen och allt.
Men nu Ă€r Sven Otto alltsĂ„ tillbaka igen. Jag var lite orolig ett tag: man kan ju aldrig veta. Eller tillbaka och tillbaka… Det Ă€r vĂ€l riktigare att sĂ€ga att han i alla fall har hörts av. Till tidningen Ny Teknik. Barnen Ă€r numera blĂ„sta, om man sĂ€ger: dem skiter Sven Otto i.
Nu Ă€r det ny raska tag: Sven Otto ska till Kalifornien i stĂ€llet för att umgĂ„s med ungar. Sven Otto ska ‘forska’. Vid högt ansedda Stanford University i Palo Alto. Men förra gĂ„ngen Sven Otto ‘pluggade’ i USA var det vid ett universitet som inte fanns och kom han hem med en ‘examen’ som han hade köpt pĂ„ internet.
Sven Otto reser ensam den hĂ€r gĂ„ngen. Det blir nog bra: hookers are available ‘round the clock in the Tenderloin District on the lower Nob Hill sloope in nearby downtown SF.

Waitin’ for a man in downtown SF