this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Det är inte sådana tider. Och har kanske aldrig varit det

Ulf Nilsson gör sitt bästa för att släta över den främlingsfientliga inställning han gav uttryck för i en krönika i Expressen tisdagen den 14 december i år. Bara det att Ulf inte med ett ord berör vad han skrev den gången. Han låtsas som om det inte finns.
Nu tjatar Ulf i stället varje gång om att läsare har hört av sig och tyckt att Ulf är för gammal. Detta gillar inte Ulf: han blir rent ut sagt förbannad när människor säger så. Det är så en falskspelare blandar bort korten som vill ha alla över 65 på sin sida.
Ulf påstår att han har fått “kanske 1 000 mejl” efter sin krönika. “Kanske 900 positiva.” Och så resten då som skulle vara negativa? Kanske hit, och kanske dit. Vad är det för slarvig statistik Ulf kör med? Gör han så när han deklarerar också?
Jag har tidigare i den här bloggen kritiserat Ulf för hans, om jag får säga så utan att Ulf blir ännu mer lömsk, idiotiska krönika. Men om Ulf är ung eller gammal: det skiter väl jag i. Ulf får vara 10 år eller 100. Det hör inte hit. Ulf får skriva från graven om han vill: I couldn’t care less.
Det enda som har något intresse i sammanhanget är vad Ulf skriver i sin spalt i Expressen. Ulf borde sluta med det, för det han skriver hör inte alltid hemma i ett samhälle som vill kalla sig anständigt.
Jag tycker att det bästa vore om Ulf tog en macka med leverpastej till och gick på bio och drack en gin och tonic när han kom hem igen. Ulfs bästa tid har varit. Om den någonsin har funnits?

Forever young?