this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Hatchet man without an axe

Ur motiveringen till antipriset Skämskudden 2013 som Janne Josefsson och Uppdrag granskning har tilldelats av komikerna Martin Soneby och Fritte Fritzson för årets sämsta teveproduktion: Han vågar ställa de tuffaste frågorna till de allra mest utsatta.

Janne fick Kudden tillsammans med bland andra Martin tummen mitt i handen i √Ąntligen hemma och min kompis Caroline i Det ok√§nda f√∂r att programmet efter tolv s√§songer √§nnu inte har kunnat visa upp ett enda sp√∂ke.
Jag har aldrig sett så mycket som ett avsnitt av Det okända, för jag har inte den kanalen hemma. Men jag trodde att det var en av poängerna med spöken att de inte ska vara synliga för alla och envar. De ska mer förnimmas än ses när de skrider genom rum och rasslar med kedjor och välter kandelabrar och frasar med sina spindelvävstäckta lakanskläder medan de är ivrigt sysselsatta med att öppna och stänga gnisslande dörrar på nätterna när alla andra sover.
Lite grand som Varulvar och Pingviner: de kommer utan att någon ber dem och utan att någon vet riktigt säkert.

pingviner

Vad √§r det f√∂r j√§vla m√§nniskosyn, kontrar en f√∂ror√§ttad Janne i Bladet. √Ąr de dumma i huvudet, ska man inte kunna prata med dem?
Jag tror inte att Janne har förstått. Utdelarna av Kudden menade nog att Janne har blivit en del av det etablissemang han är satt att granska och att han låter makthavarna slippa undan alltför närgångna frågor för att i stället desto mer ifrågasätta dem som har blivit drabbade av samhällets och myndigheternas godtycke.

bulldogg