this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

With dignity

“Ser ett blekt Milan filma till sig en straff men sedan helt och totalt tappa matchen.” Inte till hĂ€lften och bara lite grand, dĂ„?

“Aquilani, en spelare som i sina bĂ€sta stunder verkligen Ă€r en tillgĂ„ng för vilket lag som helst men som allt för ofta helt tappar fokus, energi och engagemang.” DĂ„ Ă€r vĂ€l Aquiliani mer en belastning Ă€n en tillgĂ„ng, hur man Ă€n rĂ€knar?
Alltför skrivs för övrigt i ett ord, men Majistern kanske var hög pÄ lim under den lektionen eller hÄnglade med nÄgon tjej bakom bÀnklocket? TvÄ tjejer? Rent av tre?

“Nu gĂ€ller det för Milan att […] se resten av sĂ€songen som en öppen dröm, en möjlighet, en trivsam vĂ€g.” Men att spela fotboll pĂ„ den nivĂ„ dĂ€r AC Milan spelar Ă€r aldrig ‘en trivsam vĂ€g’. Det Ă€r snarare motsatsen: en Via Dolorosavandring mest hela tiden med en svart och vitrandig hund frĂ„n helvetet eller Ă„tminstone Turin sniffa strax bakom.

“Att se Antonio Cassano spela igen, sĂ„ hĂ€r snabbt [efter en stroke för fem mĂ„nader sedan], Ă€r sĂ„ trösterikt, sĂ„ betydelsefullt och sĂ„ vĂ€rdigt […].”
Men om Cassano hade legat kvar pĂ„ sjukhus Ă€nnu: hade han varit ‘ovĂ€rdig’ dĂ„? Och alla de som aldrig hĂ€mtar sig efter en stroke, hur lite vĂ€rd(ig)a Ă€r de i Majisterns ögon?