this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Way too much

(Sequel to blog Inavlade kulturella redaktioner]

Och så hann den där satans surkärringen Sveland före i recensionskön också! Just typskt. Aldrig får en av landets extremt sällsynta överlevande rebeller från studentrevolten i Paris och kårhusockupationen i Stockholm i maj -68 vara riktigt glad!
I Trelleorgs Allehanda av alla ställen! Vem fan är den där jävla kulturredaktören Johannesson som ”rekommenderar läsning”! Både där och i Ystads Allehanda? Om Johannesson brer ut sig i äckliga Kristianstadsbladet också spyr Lipsill på sina handsydda Dr. Martens mördarkängor som passar så bra till hemgjorda nazisters vita skjortor och gröna slipsar och mörka byxor och som annars bara skinnhuvuden trampar runt i! ETC Örebro. Vad fan är det för en landsortsblaska? Den är det väl som tur är ingen som läser? Hufvudstadsbladet i Helsingfors. Men vadfan! Men en vit kristen medelålders frånskild man är det ingen jävel som bryr sig om!
Nej, det är inte Lipsill som är avundsjuk och bitter och besviken. Han är KRÄNKT! Närapå vem som helst utom den där helveteshäxan Sveland hade kunnat gå an. Men nu är det bara WAY TOO MUCH! Vilka inkompetenta chefredaktörer och inavlade kulturkoftor kan en inkontinent vit kristen medelålders frånskild man åtala och släpa inför skranket!