this is not a love story

well, what the hell are we doing in denver?

jack kerouac

Penguins

Vem har bestÀmt det?

Jag fattar ingenting. Birro har hur mĂ„nga beundrare som helst pĂ„ nĂ€tet. Det kryllar av dem överallt. Och inte en enda negativ kommentar heller. Alla som twittrar och bloggar med Birro bara Ă€lskar honom. Han som Ă€lskar allra mest kallar sig ‘gungar’ och bedyrar Birro sin villkorslösa kĂ€rlek flera gĂ„nger om dagen.
Om man inte visste bÀttre kunde man annars ana doften av en nergrÀvd hund nÄgonstans.
Med hela sin kometsvans av jublande fans borde Birro stÀlla upp i valet i höst. Han skulle slira in i riksdagen som pÄ en skenande skateboard. Sedan kunde han motionera varje dag ihop med herr HÀgglund och Lennart Sacrédeus om förbud mot alkohol och aborter och mot Pride och att homosexuella fÄr gifta sig.
SacrĂ©deus? Bara en sĂ„dan sak. SacrĂ© kommer frĂ„n latinet och har med nĂ„got ‘heligt’ att göra, det förstĂ„r man ju. Men sacrĂ© kan vara en svordom ocksĂ„. PĂ„ franska. S hette nog Pettersson förut.

Älskad av alla
Men vad Àr det med hÄret?

Det finns ingen som Àlskar mig. Inte pÄ nÀtet, i alla fall. Och ingen annanstans heller, vad jag vet. Men vadÄ: kÀrlek Àr ÀndÄ mest för tjejer. De dÀr som drömmer om att bli smÄ prinsessor nÀr de blir stora. Eller det kanske var förr? Nu verkar alla helst vilja bli programledare i teve.
If two people love each other there can be no happy end to it, sÀger ocksÄ Hemingway i boken Death in the Afternoon.
De sĂ€ger att man inte kan fĂ„ allting heller. – Varför kan man inte det, förresten? Vem har bestĂ€mt det?

Tells it like it is